Rólunk

Kedves Vadászvendégeinknek rólunk!

Üdvözöljük Önöket a go Hunting Kft. oldalán!

Szeretnénk röviden bemutatni a 2016. márciusában alapított cégünket. Bár új vállalkozás vagyunk, de munkatársaink sok-sok éves gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek a magyarországi vadászatszervezés területén.

Németh Adrien 30 éve foglalkozik vadásztatással. 1985-ben  a nagy múltú MAVAD Rt.-nél  kezdte pályafutását.  A szakma lépcsőfokait végig járva nagy tapasztalatra, kiterjedt partneri kapcsolatokra tett szert a vadászatszervezés területén.  A jövőben  is nagy elhivatottsággal, lelkesedéssel  várja az Önök jelentkezését, hogy megszervezhesse az Önök által megálmodott  magyarországi vadászatot.

Cégünknél a stabilitást Kling Magdolna, magasan képzett pénzügyi szakember személye garantálja, akinek nemcsak a magyar, de az egyéb  EU-s ismeretei is naprakészek. Ezeket folyamatos szakmai képzéseken való részvétellel éri el.

Büszkék vagyunk arra, hogy a hosszú ideje a vadásztatásban gyakorlatot, tapasztalatot szerzett munkatársaink meglévő tudása, jó partnerkapcsolatai lehetővé teszik számunkra, hogy még a legigényesebb vendégek  különleges kívánságainak is meg tudjunk felelni, felejthetetlen vadászatot szervezni gyönyörű országunkban.

Kiváló partnerkapcsolatban vagyunk  az állami erdőgazdaságokkal és hazánk legjobb vadásztársaságaival is.   Forduljon hozzánk bizalommal! Mi megteszünk mindent, hogy teljesítsük kívánságait, elvárásait, hogy  egy szép, eredményes  magyarországi vadászat élményével gazdagodva térhessen haza.

Ezeket szem előtt tartva nagyon örülnénk, ha mihamarabb felkeresne bennünket és vendégünkként üdvözölhetnénk!

Vadászüdvözlettel:

gohunting

go Hunting GmbH 1038 Budapest Botond u.1.